Ontspanningsmassage

Kom voor een ontspanningsmassage naar mijn salon aan huis in Den-Bosch, gelegen aan de rand van het centrum aan de Eikendonkplein.

Een ontspanningsmassage brengt
lichaam en geest in balans. Ervaar het!

Prijs:
€ 37,50

Duur:
60 minuten

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is de bekendste en oudste massagevorm die we kennen. Het doel van een ontspanningsmassage is om lichaam en geest tot rust te brengen. Ik nodig je graag uit voor een massage in mijn salon aan huis.

Tijdens de massage staat er rustgevende muziek op en wordt er bijna niet gesproken, om zo in een diepe ontspanning te komen. Een ontspanningsmassage werkt in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de massage zijn laag. Door de warmte die vrijkomt tijdens de de massage worden spieren en pezen soepeler wat de bloedsomloop en afstoot van gifstoffen stimuleert. Een betere doorbloeding zorgt voor meer opname van zuurstof door het lichaam. Dit zorgt voor een ontspannen en gelukkig gevoel en vermindert lichamelijke klachten en ervaring van stress.

Voor wie

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massagevorm en vooral bedoelt voor mensen die spanning ervaren op hun spieren en lichaam. Door middel van een ontspannende massage komt je lichaam en geest tot rust. Een regelmatige ontspanningsmassage voorkomt het terugkeren van spanning en (pijn)klachten.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en lichamelijke en/of stressklachten  ervaart. Zeker bij langdurige klachten zoals (chronische) pijn, pijnlijke spieren, rug-, schouder-, en nekklachten en regelmatige hoofdpijnklachten kan een massage de oplossing zijn!

Resulaat

Na een (regelmatige) ontspanningsmassage ervaar je het verschil. Rust in het hoofd en een soepel en ontspannen lichaam. Tevens kan een ontspanningsmassage bijdragen aan:

  • Een betere bloedcirculatie
  • Zuivering van het lichaam
  • Sneller spierherstel
  • Meer beweeglijkheid en extra energie
  • Vermindert stress en burnoutklachten
  • Verbeterde spijsvertering

Contactgegevens

Massagesalon
- by berry vos -

Eikendonkplein 29
5215 XJ  Den Bosch

T 06- 1900 5206

Bel mij terug

© 2020 | massagesalon by berry vos | website door beoptimized